"Šla jsem ze schodů, přehlédla jsem kanál, a jak už to u mě bývá zvykem, sesunula jsem se na zem jak pytel brambor. Myslela jsem, že je to podvrklý kotník, ale na rentgenu zjistili zlomenou nártní kůstku," řekla Blesk.cz moderátorka, kterou na křest knihy Hany Zagorové Málokdo ví na vozíku přivezl kadeřník slavných žen Oskar.

"Když jdu do společnosti, jedu v křesle, ale doma se sunu po berlích. Mám odlehčenou sádru, takže to jde. Pan doktor říkal, že tak tři týdny bude trvat než se postavím na nohu. Na druhou stranu je příjemné nechat se vozit a obskakovat od chlapů," tvrdí s potutelným úsměvem úspěšná spisovatelka a scénáristka.

Vzhledem k tomu, že Halina má za sebou několik zranění nohou (výron kotníku, natržené vazy, pozn. red.), bere tento úraz s černým humorem. Třeba se jednou dočkáme knihy Odnauč se padat jako Halina.

Halina Pawlovská si prý na vozíku užívá, že ji muži obskakují
Autor: Petr Merta

Zagorová přežila zemětřesení

Křest knihy, jejíž součástí je i DVD a CD Hany Zagorové, se nesl ve velmi přátelském a "bublinkatém" duchu. "Je to má třetí kniha a v této jsou mé historky ze života, které ještě nikdy nevyšly. Třeba o tom, jak jsem přežila zemětřesení v Japonsku, o tom jak mě vyslýchala STB nebo o mé nemoci," prozradila Blesk.cz zpěvačka.

Na křtu nechyběl Hanky manžel, operní pěvec Štefan Margita, herečka Jiřina Bohdalová a zpěvačky Marta Jandová, Monika Absolonová či Dáda Patrasová.

Fotogalerie
5 fotografií