Lady Gaga všechny vypekla, když dorazila o celý den později, než se očekávalo. Do poslední chvíle neměla o jejím příjezdu přesné informace ani najatá ochranka. Zpěvačka přijela do Česka autobusem z Curychu a hned po příjezdu zamířila do O2 Arény obhlédnout si, kde večer zazpívá. Okamžitě poté jela do hotelu v centru Prahy.

Zpěvačka si Lady Gaga pro svůj pobyt zamluvila prezidentské apartmá v nejdražším hotelu v Praze Mandarin Oriental, v němž byla loni ubytovaná například Madonna či Tina Turner a před časem třeba skupina Rolling Stones. Jedna noc v nejluxusnějším apartmá vyjde na 35 000 korun.

Jako předvoj zpěvačky přijela kolona autobusů, kterou následovalo sedm kamionů, jež přivezly techniku a především zpěvaččin extravagantní šatník. Vzhledem k tomu, že Gaga přijela do Prahy až ve středu, jen pár hodin před koncertem, asi těžko vyrazí do ulic naší metropole.

Tisíce fanoušků, kteří vykoupili už před časem všechny lístky na středeční koncerty, se jistě už nemůžou dočkat, až svůj idol uvidí naživo. Nervózní je určitě také moderátor Leoš Mareš. Ten se totiž vsadil, že ji během jejího pobytu v Praze políbí a ještě se u toho nechá vyfotit. Měl by se proto snažit. Jinak bude muset obléknout proslulý masový kostým této zpěvačky a v něm odmoderovat část nedělní Talentmanie.

Hvězda bez manýrů

Čtyřiadvacetiletá zpěvačka se vymyká všemu, co dosud středoproudý zábavní průmysl dokázal vyprodukovat a přijmout. A liší se také tím, co hvězdy dělá nesnesitelnými. Svými manýry! Ty totiž Gaga vůbec nemá! Alespoň co se týče požadavků pro vybavení zázemí v aréně, kde bude koncertovat. Nepožaduje vodu z ledovce jako Céline Dion, či stovky květin jako Madonna, nebo metrák ledových kostek, jak to loni předvedli Pet Shop Boys. Lady Gaga se nechá překvapit, co pro ni pořádající agentura nachystá sama.

A kdo ze známých Čechů se chystá na koncert? Nerad by ho zmeškal Michal David, který Lady Gaga viděl už letos v létě ve Velké Británii. Ke svým padesátinám totiž dostal dárek v podobě charitativní večeře v sídle Eltona Johna, kde Lady Gaga vystoupila. „Jsem nyní v Dubaji, ale budu dělat všechno proto, abych se na její koncert dostal,“ řekl Blesk.cz v pondělí David.

Fotogalerie
16 fotografií