O jejich vzájemné přitažlivosti se v zákulisí StarDance ví už hodně dlouho, ale Filip se drží Plzákovy proslavené rady: Zatloukat, zatloukat, zatloukat! "Trávíme s Veronikou spolu hodně času, ale víc než tanec v tom není. Tanec je velmi kontaktní záležitost, takže se často obejmeme nebo chytíme za ruce, na tom nevidím nic neobvyklého. Podobně jako my se tady chová většina," tvrdí kuchař.

Ale když vidíte, jak Veronika svého tanečního partnera doslova spaluje pohledem, o pauzách si svou hlavu něžně pokládá na jeho rameno a on jí objímá okolo pasu, je jasné, že tady se tancování trochu vymklo kontrole. "Jen slepý by si nevšiml jak to mezi nimi jiskří. Už jsem se s několika románky ve StarDance setkal, ale i mě zaskočilo, že to mezi nimi přeskočilo už tak brzy, na prvních trénincích," prozradil Blesk.cz zdroj z České televize.

Utáhl ji na vařené nudli!

„Filip je sympatický a zábavný, takže jsem za něj opravdu ráda. Už při prvním tréninku jsme se výborně nasmáli. Hodně jsem ho chválila, protože se opravdu snažil. Je uvolněný, dává mi energii. Vůbec jsem se před ním nestyděla a nebála jsem se s ním cokoli řešit," netají svou náklonnost k Filipovi usměvavá brunetka Veronika Šmiková.

Dvojice spolu trénuje většinou ve večerních hodinách na Kavčích horách. A jak jsme se přesvědčili, vždy se jim tréninky o hodinu a půl protáhnou. Zda se věnují jenom pilování tanečních kroků nebo i vzájemným dotykům, které jsou pro tanec tak typické, není známo. Každopádně kuchař vždy po tréninku odveze Veroniku domů, a pak teprve zamíří ke svému rodinnému krbu, kde na něho čeká manželka a malá dcerka Sophie.

Zatímco o dcerce Filip velmi rád mluví, naposledy si postěžoval, že jí od něho nechutná, o své ženě mlčí a doposud ji nikde neukázal. Že by to byla paní Columbová?

Fotogalerie
9 fotografií