Ano, skutečně je to ona. Krásná tanečnice, která na parketu krotí herce Sašu Rašilova, je nadaná hned několikerým talentem. Karolínu Majerníkovou jste mohli loni vidět v pěvecké soutěži Česko Slovenská SuperStar, kde se dostala až do seminifinále. Vypadla sice hned záhy, nebylo o ní od té doby slyšet, ale teď se vrací.

A v úplně nové roli. Vybrali si ji do StarDance a dostala Sašu Rašilova, který je určitě jedním z favoritů soutěže. Karolína se na parketu pohybuje jako ryba ve vodě. Přitom se tanci už nějakou dobu profesionálně nevěnuje. „Soutěžně už sice teď netančím, ale tanec miluji,“ řekla Blesk.cz Karolína a dodala, že je za tuhle příležitost moc ráda.

Co tedy Karolína celou dobu od vyřazení ze SuperStar dělala? „Teď studuji v Bratislavě na Filosofické fakultě slovenštinu, literaturu a estetiku,“ prozradila půvabná všeumělka. Její hlavní vášní je ovšem právě zpěv. Tomu se věnuje bez ustání a sní o profesionální kariéře. "Cítím se jako zpěvačka, ne jako tanečnice," prozradila Blesk.cz Karolína, která má o popularitu díky účinkování ve StarDance na čas postaráno. Alespoň do té doby, co diváky budou bavit výkony herce Saši Rašilova.

Fotogalerie
1 fotografie