Melíšek představuje slavného herce v trochu jiném světle. Kopecký si prý například vyjel se svou tehdejší přítelkyní, televizní hlasatelkou Annou Wetlinskou, na dovolenou na Kubu. A hned na nejkrásnější pláži světa Varadero ho rozčílilo, jakou půvabná dlouhovláska budila na pláži pozornost, zatímco jeho si nikdo nevšímal.

Chtěl být středem pozornosti

Melíšek o tom píše ve své nové knížce Milostné etudy slavných. „Milda byl zvyklý, že budí pozornost. Že lidi koukají na něho, že chtějí podpis a tak. A když si ho nikdo nevšímal, rozhodilo ho to.

Žárlil i na to, když se ve společnosti objevil někdo chytřejší, což pravda nebývalo často. Ale když se to povedlo, tak Milda raději odešel nebo posupně mlčel.“

Fotogalerie
4 fotografie

Žárlivost ho stravovala

Podle známého scenáristy Miloše Kopeckého žárlivost úplně stravovala. „Byl to jeho nejsilnější cit. Žárlil na všechny krásné holky, protože je všechny nemohl mít.

A žárlil i na chlapy, kteří je dostanou. Jednou žárlil i na mě. Anička Wetlinská byla u nás na chalupě, přijel nečekaně, vplížil se dovnitř a bafl na nás. Myslím, že ho ta jeho žárlivost hodně vyčerpávala,“ dodává Jiří Melíšek.

kopecký