"Spojila jsem příjemné s užitečným, ideální kombinace. Fotila jsem jeden den v Egyptě pro novou cestovní kancelář a pak se už šest dní jen válela a odpočívala," řekla Blesk.cz Langmannová. "V Čechách začalo pořádně přituhovat, a tak jsem si jela letos užít posledního sluníčka. Bylo nádherných 36 stupňů," říká Renata.

Langmannová s kamarádkou Lenkou si hned první den pořídily brýle a šnorchl a denně plavaly ke korálům, kde sledovaly podmořský život. "Potápěči tvrdí, že není nad Egypt a už chápu proč. Nádherné korály, barevné rybičky, viděla jsem i rejnoka nebo malou chobotnici, opravdu krása," říká misska, která svou blonďatou hřívou pěkně zvedala krevní tlak místním obyvatelům.

Postihla jí Faraonova pomsta!

Během týdenní dovolené si užily také plavbu na jachtě na ostrov Giftun. "Mořská nemoc nás naštěstí minula a stejně tak proslulá egyptská faraonova pomsta. Jen předposlední den dovolené jsem dostala virózu. Nebylo mi dobře, tak jsem v hotelu skoupila místní lékárnu a nevylézala na sluníčko," dodala Langmannová.

Hned po návratu se Renata zase vrhla do pracovního procesu. Jako modelka už v Čechách prakticky nepracuje, soustředí se na zahraničí. Poslední měsíce tráví nejvíce v Itálii a Německu.

"Musím to zaklepat, ale v zahraničí se mi velmi daří a modelka tam pracuje za úplně jiné honoráře než u nás. I ta nejhůře placená práce je za tisíc eur na den. Mám teď nabídky ještě ze Španělska a také z Ameriky. Lákají mě do Miami. Hodně to zvažuji, protože to už nejsou dvě hodiny autem nebo letadlem domů. V Praze mám úžasného přítele Ondřeje, a tak daleko se mi od něj nechce," dodala Langmannová, kterou v Čechách zastupuje stejná agentura jako Taťánu Kuchařovou.

Fotogalerie
8 fotografií