Některé dcery slavných už bodují ve světě modelingu, Blesk.cz se tedy zaměřil na ty, které své místo na slunci teprve hledají nebo se doposud stranily stínu svých známých rodičů.

Anna Slováčková (15)

Dcera královny dětských srdcí Dády Patrasové a muzikanta Felixe Slováčka byla doposud médii brána jako ošklivé káčátko. Ale puberta udělala své a z oplácané dívenky dospěla v půvabnou blondýnku. Anička je nejenom hezká, ale i nadaná. Studuje jazykovou školu a dochází na hodiny klavíru. Ve volném čase se věnuje zpívání.

Dáda Patrasová s dcerou Aničkou
Autor: David Malík

Bára Vaculíková (30)

Nastávající maminka brzy udělá ze svých rodičů, zpěvačky Petry Černocké a muzikanta Jana Vaculíka, babičku a dědečka. Okatá zpěvačka skupiny Yellow Sisters je v sedmém měsíci těhotenství.

Autor: 

Jana Fabiánová (31)

Maminkou atraktivní zpěvačky a nadané módní návrhářky je pětinásobná slavice Naďa Urbánková. Aby Jana mohla jít svou vlastní cestou a nikdy se nemusela bránit, že jí cestu vyšlapala slavná matka, změnila si své původní jméno Linda Nemejovská na Jana Fabiánová.

309489:gallery:true:true

Anežka Svobodová (22)

Sympatická drobná brunetka je dcerou herečky Jany Paulové a muzikanta Milana Svobody. Je absolventkou gymnázia a nyní studie vysokou školu. Před lety společně se svou matkou debutovala v divadelním představení Drahouškové. Tato jediná zkušenost s herectvím jí prý vyřešila otázku, čemu se chce v životě zabývat. Bude to politika.

Autor: 

Kateřina Tomanová (7)

Blonďatá dcera herečky Kateřiny Brožové a podnikatele Zdeňka Tomana ještě studuje základní školu, ale veškerý volný čas věnuje tanci. Nadání získala po své babičce, primabaleríně Národního divadla v Praze Jeleně Kowalevské.

Autor: 

Dominika Hašková (15)

Dcera slavného hokejového brankáře Dominika Haška o sobě poprvé dala vědět v talentové soutěži Česko Slovensko má talent. Krásná dlouhovlasá brunetka se od dětství věnuje zpěvu, ale určitě by se neztratila ani v modelingu.

Autor: