Agáta Hanychová (25) toho stihla tento rok opravdu hodně. Během několika měsíců stihla zcela zastínit svou slavnou matku, Veroniku Žilkovou, a stát se skutečnou hvězdou českého showbyznysu. Její výstupy bavily lidi a hlavně: Agáta se velmi dobře bavila sama. Tento rok je zkrátka ve znamení Agáty.

Agáta baví

Uklízela koleje, nechala se vyfotit v popelářském oblečku, v zákulisí přehlídek ukazovala svoje "talenty". Na videochatu v Blesku.cz neváhala divákům ukázat intimní obsah své kabelky a celý národ spatřil její nové sněhule. A v klipu od Rytmuse si naše celebrita dokonce zahrála prodejnou holku. Co na tom, že podle diskutérů působila jako ošklivá prostitutka bez mozku.

Agáta si zkrátka nemůže pomoct a snaží se lidi pobavit v každé situaci. Její výstupy může leckdo považovat za poněkud ujeté a zlé jazyky dokonce tvrdí, že je trapná. Ale sledují je všichni. A hlavně: Agáta se dobře baví.

Fotogalerie
8 fotografií

Agáto, pozor

Ani Agáta ovšem není nesmrtelná. A zahrává si s ohněm. Během několika dnů se stihla vybourat v autě kvůli cigaretě a ošklivě se popálit žehličkou. Agáto, pozor byla by tě škoda.

Na klidu jistě Agátě nepřidají ani opakované rozchody a smíření s jejím přítelem Honzou Brabcem (27). A pozor by si měla dávat i na Simonu Krainovou. Pro pár nevinných slovíček ji modelka nechala několikrát vyvést z klubu.

A co čert nechtěl, v Agátině domě se dokonce stala vražda.

Agáta má srdce

Agáta stihla tento rok taky vařit spolu s dalšími celebritami Česko Slovenského showbyznysu v primáckém pořadu Čápi s mákem. Překvapivě působila mezi "megahvězdami" typu slovenské milionářky Nory Mojsejové poněkud zakřiknutým dojmem. Všechny však stejne zastínil výstup Ivety Bartošové.

A jako jedna z mála celebrit ukázala, že má taky srdce. Zatímco ostatní superstar se totiž od nešťastné Ivety Bartošové odvracejí a maximálně jí na dálku posílají spoustu "dobře míněných rad," Agáta Hanychová neváhala a přišla na křest zpěvaččina nového CD.

A za tento skutek si Hanychová gratulaci k svátku opravdu zaslouží: Takže ještě jednou: Agáto, Blesk.cz ti k svátku upřimně gratuluje.

Agáta Hanychová je jistě kontroverzní postava. Jaký názor na ni máte vy? Baví Vás její výstupy? A co si myslíte o dalších celebritách? Vyjádřete se v diskusi.