Dara dlouho nemohla na byt sehnat kupce a rozhodla se ho prodat Simoně! Jenže právě tehdy, kdy se jeden zájemce ozval. A byl ochoten zaplatit celou částku 8,9 milionu v hotovosti. Cena pro Simonu byla ale podle informací z okolí kamarádek nižší. Ale to, zda Krainová už skutečně zaplatila, rozhodně není stoprocentně jisté!

„Byt už je dva měsíce náš,“ řekla sice Blesku Krainová, která momentálně bydlí s manželem Karlem Vágnerem v pronajatém bytě… Uvádí, že podkrovní byt po Daře rekonstruuje. „Do toho, co je mezi mnou a Darou, nikomu nic není,“ rozčílila se Krainová. „Jak to bude probíhat, je naše věc. Důležité je, že je to ke spokojenosti obou stran,“ komentovala to pár dní poté Rolins, když se Blesk ptal, zda mají placení bytu se Simonou vyřešené. Když se ale Blesk dotazoval znovu, odpověděla textovou zprávou: „Byt je zaplacen.“ Opravdu? Podle záznamů v katastru nemovitostí je stále napsán na Rolins!

Spolu je neuvidíme

Obě kamarádky pohromadě ve společnosti už dlouho nikdo neviděl. Minuly se i na akci, kde obě účinkovaly. „Ani jsem netušila, že tam zrovna je. Spěchala jsem na oslavu,“ řekla Blesku Dara.

Simona zase za pár dní poté nepřišla na opening Dařina obchodu. Důvod? Podle všeho znovu peníze! Prý proto, že je sama tváří jiné firmy, takže by to nebylo vhodné z obchodního hlediska.

Fotogalerie
1 fotografie