Blesk byl u toho, když se Bubník, jehož hlasem promlouvá Tom Cruise nebo Charlie Sheen, neudržel a přímo před soudem se rozbrečel. Manželka vše sledovala s ledovým klidem a neuronila ani slzu. Neměla důvod. Podle informací Blesku nebylo manželství tak šťastné a spokojené, jak uváděl u soudu Bubník.

Jako důvod rozvodu Gustav uvedl oboustranné pracovní vytížení, které manžele odcizilo. „Vysvětli mi, proč musíš lhát i u soudu,“ vyjela na Gustava manželka poté, co opustili soudní síň.

Nedalo se to s ním vydržet

„Gustav se k Soně choval hrozně. Poslední rok už se to nedalo vůbec vydržet,“ řekl Blesku blízký rodinný příslušník. „Po svém opakovaném podnikání, které vždy končilo krachem, si vybíjel vztek doma. Chodil pít do hospody, a když se úplně namol vracel, tak Soňu i napadal. Nedivím se, že byla u soudu z jeho slov naštvaná,“ rozpovídal se zdroj s tím, že ani děti nebyly ušetřeny jeho výjevů.

„Nejstarší dcera Soni Lucka (31) se odstěhovala v osmnácti letech. Stejně tak syn Jakub (24) a teď je pryč z domova i společná dcera Andrea (18),“ pokračoval zdroj. Děti prý nezvládaly Bubníkovo chování, které hraničilo až s šikanou a trvalo už několik let. „Jediný, na koho je zatím hodný, je nejmladší dcera Alžběta (8). Ostatní děti s ním omezily kontakt na minimum,“ přiznal rodinný příslušník.

Lhal u soudu

Blesk se o tom sám přesvědčil, když Soňa po rozvodu volala nejstarší dceři Lucce. „Musel lhát i u soudu. Lucinko, přijeď za mnou odpoledne domů, táta už bude v tu dobu pryč, neboj,“ smutně a zároveň naštvaně mluvila s nejstarší dcerou Bubníková.

„Od začátku to nebylo zrovna šťastné manželství, ale měli jsme děti a já si pořád říkala, že bude líp. Nebylo, a vše se naopak horšilo,“ řekla Blesku Soňa Bubníková. Gustav Bubník se Blesku odmítl vyjádřit.

Fotogalerie
4 fotografie