"Nabídku jsem přijala s podmínkou, že budu alespoň trošku zahalená. Takže kalhotky s podprsenkou opravdu ne. Se sexy košilkami problém nemám," řekla Blesk.cz Decastelo, která o svém těhotenství nechce moc mluvit.

"Pokud bych byla těhotná, potvrdila bych to až po všech testech, což znamená na konci třetího měsíce. Tak si počkejte," usmívala se potutelně a něžně si hladilo vypouklé bříško. Vzhledem k jejímu požehnanému stavu se na party dlouho nezdržela. Po přehlídce do sebe "kopla" dvě vody a jela domů za svým manželem Reném a ročním synem Michaelem.

Fotogalerie
4 fotografie

Mareš s milenkou poprvé na společném kšeftu

Společně s moderátorkou předváděli modely prestižních módních značek Calvin Klein a Represent také Česká Miss Iveta Lutovská, modelka Dominika Kadlčková, tanečnice Libuška Vojtková, úřadující Muž roku Jan Hájek a česká vicemiss, přítelkyně Leoše Mareše Hana Svobodová.

Šlo dokonce o první společný kšeft Svobodové a Mareše. Poté, co Svobodová odchodila módní přehlídku, stoupl si Mareš za mixážní pult a dvě hodiny strávil na diskotéce Joker's jako dýdžej. Svobodová si před přehlídkou spodního prádla nebyla jistá svou postavou, a tak několikrát vyrazila na Smíchov do hubnoucího studia, jehož tváří je Bára Basiková.

Muž roku 2010 Jan Hájek byl ten den na roztrhání. Na přehlídku dorazil jen pár minut před jejím začátkem. Ještě v šest hodin večer totiž předváděl na módní show v Brně. "Přiznám se, že za tak krátký čas jsem trasu Brno - Praha ještě nedal. Radši se neptejte, jak dlouho to trvalo, " přiznal Hájek. "Rychlou jízdu mám rád, ale tohle už bylo trošku o strach," usmíval se svalovec.