O to větší překvapení bylo, když se Blesku ozvala čtenářka z Kroměříže, která tam v pátek moderátora potkala se slečnou, k níž se podle ní choval více než přátelsky.

Čtenářka, která Krejčíře v jednu chvíli se slečnou vyfotila, Blesku popsala, jak se k sobě pár choval. „Procházeli se tam v uličkách. Vypadalo to, že je mezi nimi něco víc než přátelství. Pili z jedné láhve minerálku, pak si šli koupit burčák, ona hlídala venku psa, pak šli do obchodu s ovocem a Tomáš kupoval jablka... Pak už se nám ztratili,“ popsala.

Prý se spolu jen fotili...

Mohlo jít klidně o kamarádku, ale zarážející byla Krejčířova reakce, když ho Blesk v pondělí kontaktoval, aby komentoval to, že byl v Kroměříži s ženou, která nebyla jeho manželka. To, že v pátek v Kroměříži byl, přiznal, ale dál to komentovat odmítl. „Pokud se v tom chcete šťourat, je to nechutné a nedůstojné,“ řekl Blesku.

V úterý se ale rozvzpomenul. „Byly to takový tři holky a chtěly, abych se s každou z nich vyfotil. Nevím, proč poslaly fotku, jak se střídáme, a ještě zezadu... Možná, že chtěly udělat senzaci, ale trošku jim to nevyšlo,“ poslal mail, který uzavřel »smajlíkem«.

Fotogalerie
1 fotografie