Po bouřlivém rozchodu s tureckým podnikatelem Jeanem (37) začala modelka randit se zámožným zlatníkem Hájkem, který má slabost pro modelky! Jeho postelí prošla třeba Agáta Hanychová nebo Tereza Zimová. S Turkem se Kateřina rozešla kvůli velkému věkovému rozdílu, nyní však chodí ještě se starším mužem!

Kateřina vztah už netají a je zamilovaná

Hájek je o 20 let starší než ona, ale jí to nevadí, alespoň zatím. "Jsem šťastně zadaná, věkový rozdíl neřeším, máme se rádi," řekla Blesk.cz Kateřina, která přišla na akci Very very hungry models (Velmi, velmi hladové modelky - pozn. red.) i se svou maminkou. Maminka se s Robertem zná už z dřívějška, ale všichni tři společně si vyšli na večírek takhle poprvé. "S mamkou občas takhle paříme, ona je z Přerova, tak je ráda, když ji někam vezmu," řekla nám Kateřina, které to na večírku moc slušelo.

Kateřina také prozradila, že se chystá v nejbližší době s přítelem na dovolenou k moři. A co vlastně maminka říká na jejího přítele? Věkově jsou si blízcí, takže by se předpokládalo, že si rozumí. "Určitě si padli do oka, ale to se musíte zeptat jí, ale myslím, že si rozumí," řekla Kateřina s úsměvem.

Dohromady nás dali novináři

S přítelem Hájkem modelka začala chodit po rozchodu s Jeanem, do té doby byli jen přátelé. Vztah poté vyplynul tak nějak sám. "Dalo by se říci, že nás dali dohromady novináři, pořád se o nás psalo jako o páru, tak jsme tak i nakonec skončili," prozradila Blesk.cz Kateřina.

A kdo udělal první krok a na co krásnou modelku Hájek sbalil? "Tak první krok udělal Robert a sbalil mě na své charisma, je inteligentní, milý, cítím se po jeho boku skvěle," dodala modelka. Na naši otázku, jestli je vztah tak vážný, že by mohlo dojít na vdavky, se Kateřina rozesmála. "Ne, to určitě ještě ne, na vdavky jsem ještě mladá, máme se rádi, ale o tomhle opravdu nepřemýšlíme."

Fotogalerie
3 fotografie