Zagorová, přestože se momentálně nachází ve španělské Malaze, se přidala k zástupu odpůrců chování Heleny Vondráčkové. Ta se soudí se svou již bývalou kamarádkou a kolegyní z Golden Kids Martou Kubišovou o 1,3 milionu korun. Spor Vondráčkové a Kubišové se týká nejen jejich zrušeného společného turné ale i výroku, který na adresu Vondráčkové pronesla Kubišová.

Zagorová: Kamarádky se po soudech netahají

"I kdybych byla chudá a neměla na chleba, kamarádku bych po soudech určitě netahala. A Martu? Která už jednou zaplatila svou kariérou za to, že je čestná? To snad ne!" sdělila prostřednictvím SMS serveru Blesk.cz Hana Zagorová.

"Štve mě, že nejsem zrovna v Česku, kdybych tu byla, tak tu výzvu na podporu Marty podepíšu jako první," řekla později do telefonu Zagorová a dodala: "Jestli Marta prohraje a Lucie Bílá kvůli ní uspořádá benefiční koncert, tak tam samozřejmě vystoupím."

Do celé věci se v sobotu také vložila bývalá hlasatelka Kamila Moučková, která v srpnu 1968 jako první informovala o "bratrské" opupaci vojsk Varšavské smlouvy: "Nemohu se dovolat Lucii Bílé, tak jí prosím vyřiďte, že jestli ten koncert uspořádá, tak ho moc chci moderovat," řekla Moučková Blesku.

Fotogalerie
2 fotografie

O co jde?

České osobnosti vyjádřily svůj zamítavý postoj k Vondráčkové otevřeným dopisem, kde jí vytýkají snahu z Marty Kubišové soudní cestou dostat co nejvíce peněz. Vondráčková si jejich výzvu nebere k srdci a hájí se, že jí jde pouze o pravdu.

Celebrity jsou ochotné Martě pomoci i v případě prohraného soudního sporu s Helenou Vondráčkovou. Karel Gott se vyjádřil, že Kubišové klidně pomůže i finančně a Lucie Bílá má v plánu uskutečnit benefiční koncert. Vondráčková chce po Kubišové 1,3 milionu korun, které velká milovnice psů nemá...