V úterý večer Průšové manžel vydal prohlášení, že je jeho manželství s Kateřinou v troskách, o pár hodin později, se producíroval na křtu Katčina kalendáře z Kuby.

"Naše manželství prochází krizí, nebydlíme spolu, ale jinak se normálně bavíme. Nevadí mi, že Vláďa chodí na večírky, kde jsem já," řekla Blesk.cz modelka, která byla hvězdou módní show spodního prádla v komplexu Volcano. A ani tady její manžel nechyběl. Kdykoliv se Kateřina objevila na mole, dmul se  pýchou jako páv. "Říkal mi, že se tady zastaví, asi tady má hodně kamarádů," tvrdila Průšová.

Manžel jí pronásleduje?

Vzhledem k tomu, že poslední půlrok král vrakovišť obrážel bary a večírky jen ve společnosti svých kamarádů, je jeho přítomnost vedle Katky v době jejich manželské krize velmi podivná.

Módní show moderovala Diana Kobzanová, která překvapila novým sestřihem, pod střiženým mikádem. "Chtěla jsem změnu, už mě dlouhé vlasy nebavily. Nejvíc překvapený byl můj přítel, ale musím říct, že se mu to hodně líbilo. Po dobu, co spolu chodíme, je to už moje třetí změna účesu," prozradila Blesk.cz Diana.

Na party se objevila Dominika Mesarošová s neznámým mužem, politik David Vodrážka, kterému se po pádu na kole už zahojil obličej, Sámer Issa nebo Sagvan Tofi.

Fotogalerie
9 fotografií