Herec Roman Skamene (již značně pod vlivem alkoholu) zničil fotografovi Blesk.cz fotoaparát za několik desítek tisíc korun. „Skamene přišel ke mně, začal mi vulgárně nadávat. Pak mi z ruky vytrhl foťák a ulomil mi blesk,“ popsal incident fotograf Blesk.cz.

Průšvih za něho řešil kamarád

Celou situaci se snažil zachránit hercův kamarád, když fotografovi začal nabízet úhradu škody. "Nechte to být, všechno vám to pak zaplatí, pošlete fakturu a ono se to vyřeší," tvrdil Skameho kamarád fotografovi.

V tu chvíli už ale přijížděla policie. V Mánesu sepsala protokol a poté zase

Roman Skamene v seriálu Záhada hlavolamu
Autor: youtube.com
odjela. Skamene v tu dobu byl už dávno pryč. Po útoku na fotografa raději rychle odešel z místa činu. Jeho úprk připomínal legendární scénku, kdy vyděšený Červenáček opouští Stínadla.

Rozlučkový večírek s producentem Melounkem, kde bylo nejméně tři sta pozvaných prominentních hostů, se tak neobešel bez trapného opileckého extempore.

Jsem průserář...

Co říká k celé kauze sám Skamene? Bojí se toho, že ho fotograf bude žalovat? Zavolali jsme mu a herec poskytl vyjádření: "Je mi jasné, že mě může fotograf žalovat. Mně je to jedno. Jestli spadnul foťák, tak se to může soudně řešit. Já jsem průserář, neříkám, že jsem nějaký andílek, ale nic jsem mu neudělal. Kdybych se ho dotkl, tak by byl možná mrtvej. Byl to takový sušinka."

Fotogalerie
4 fotografie