Blesk.cz opět získal fotografie, které dokazují, jak se Ewa dokáže odvázat. Na školním výletě v chorvatském Baška Voda mladičká hvězda dováděla, jak utržená ze řetězu.

Ewa si prý v Chorvatsku odpočinula

Podle fotek, na kterých se zpěvačka povaluje po svých spolužačkách a spolužácích je zřejmé, že si s nimi velmi dobře rozumí. „Ewa se na ten výlet strašně těšila. Po dlouhé době se konečně mohla odvázat, protože byla s lidmi, kteří ji velmi dobře znají a hlavně si odpočinula. Má tolik koncertů v Čechách a Polsku, takže je ráda za každý volný den," řekla Blesk.cz zpěvaččina manžerka Michaela Kocourová.

Olizovní nohou ano, alkohol (prý) ne...

Kromě polehávání na mole a blbnutí s kamarádkami, nás překvapila jedna věc, a tou je Ewino olizování nohou. Vzhledem k tomu, že Farna nedělá jógu, takže je jasné, že to je cizí noha. „Ewa je normální praštěná holka, která nezkazí zábavu. Taže podle mne to byl nějaký hec od spolužáků nebo prohraná sázka," míní Kocourová.

Podle rozlévání panáků je zřejmé, že se studenti nebránili alkoholu. „Ewa určitě nepila. Má k pití, kouření a drogám velmi odmítavý postoj," brání svou svěřenkyni manažerka.

12. srpna oslaví zpěvačka své sedmnácté narozeniny. Jak a kde? To zatím zařizuje její tým a serveru Blesk.cz přislíbil exkluzivní fotografie.

Fotogalerie
4 fotografie