Má za sebou tři manželství, několik vztahů, ale až teď se konečně dočkal vysněného potomka. Po desáté hodině porodila Lucie císařským řezem v nemocnici Podolí chlapečka. A je to kluk jako buk - váží 3710 gramů a měří 52 cm. Tatínek byl u porodu a bylo toho na něj moc. Nakonec ale vše zvládl a své partnerce byl oporou.

Šťastná maminka Lucie Kvasnicová
Autor: Foto archiv autora

"Našel jsem smysl života," řekl Dvořák Blesku. Oba jak Lucie tak syn jsou v pořádku a už se těší domů. Společně se svým přítelem Michalem se chystají přestěhovat do domečku za Prahu. Zatím rok a půl žijí v Dvořákově podkrovním bytě na Vinohradech.

"Hledáme nějaký dům kousek za Prahou, třeba ve Vršovicích nebo Podolí, ale určitě nechceme někam na samotu," prozradil své plány Blesk.cz Dvořák, který má za sebou už tři manželství, poslední s PR manažerkou Evou Jasanovskou krachlo před dvěma lety.

Chystá se Dvořák počtvrté oženit?

"Tak tyhle touhy mě přešly, Lucka tohle nijak neřeší, takže jí manželství zatím nepřijde důležité, ale na druhou stranu, nikdy neříkej nikdy," řekl se smíchem Dvořák.

Původně chtěli dát synovi jméno Antonín, aby se jmenoval podle slavného skladatele Antonína Dvořáka, to si však záhy rozmysleli. "Ne, to mu nemůžeme udělat, to byl takový žert, Lucce se to jméno nelíbí, takže jsme mu dali jméno Michal po mě," řekl nám Dvořák.

Kluk jako buk! Michal Dvořák junior je pěkný cvalík. Při porodu vážil skoro čtyři kila.
Autor: Foto archiv autora