"Přesnou částku, kterou dostávám za moderování akcí neprozradím. Ale musím přiznat, že mě to hodně dobře živí, určitě si vydělám víc jako moderátorka než modelka," prozradila Blesk.cz Diana, která nedávno za moderování večírku shrábla 80 tisíc korun! "Je to tak, ale takovéhle honoráře jsou spíš výjimkou," tvrdí Kobzanová.

Diana má svůj pořad na rádiu Frekvence 1, na hudební stanici Óčko a často moderuje společenské akce nebo módní přehlídky.

Nenáviděná sexbomba Gavriely

Modelka se nedávno dostala do řečí, když v jednom pražském baru, údajně byla pod vlivem alkoholu, slovně napadla moderátorku VIP zpráv Martinu Gavriely.

"K téhle pani se už nehodlám vyjadřovat, je mi úplně ukradená. Jedno je jisté v jejím pořadu se neobjevím, nenapadá mě, čím zajímavým bych o sobě do tohoto typu pořadu přispěla," míní dlouhonohá gazela.

A není vztek Kobzanové jen pomstou za to, že o moderování zpráv měla sama zájem? "Rozhodně ne. Vyhrála jsem už šest konkurzů na různé pořady, ale bohužel se ani jeden kvůli financím nerealizoval," tvrdí Kobzanová.

Fotogalerie
1 fotografie