Vše začne romantickým požádáním o ruku Jarky na dovolené v Tunisku. Při večeři při svíčkách se táta Jan zeptá Jarky, jestli by si ho nechtěla vzít a Jarka nadšeně odpoví ano. Situace vypadá velmi idylicky a divákovi se už zdá, že si Jan vybral v pořadu partnerku na celý život a mámu pro své dvě dcery.

Po návratu z dovolené přijde vystřízlivění

Jenže když se Jan s dcerami vrátí domů o Jarku už nejeví takový zájem. Jan se vymlouvá na velkou vzdálenost, která oba dělí a nedostatek financí. "Nedokážu si představit, že bych jezdil každý týden za Jarkou, nemám na to teď peníze," svěří se Jan. S jarkou si tak píší po telefonu sms zprávy.

Téměř po měsíci se Jan přijede podívat za Jarkou a říct jí jak to mezi nimi bude dál. Svěří se jí, že si našel mezitím jinou potencionální partnerku, která bydlí v blízkém Janově okolí a nemusí tak za ní dojíždět 150 km jako za Jarkou. Jarmila takovou studenou sprchu tedy rozhodně nečekala. " Jak si to představuješ? Tak mi spolu něco prožijeme, já bych si k sobě někoho takhle nepřipustila, kdybych to nemyslela vážně. Já to nechápu, tak ty si se mnou něco rozjednáš a pak to zkoušíš dál?", vyjede na Jana rozčilená Jarka.

Jan opustí Jarku kvůli jiné ženě

Jan se však jen potutelně usmívá a vysvětluje Jarce, že si našel mezitím jinou ženu. Jarce tak naznačil, že jejich vztah nemá na dálku cenu a stěhovat se ani jeden kvůli tomu nehodlá. "Ukončíme to tak, zůstaneme kamarády a víc se stýkat nebudem, aspoň jsme si užili dovolenou," ukončí razantně Jan svůj vztah s Jarmilou.

Jak skončí další osudy mámy Evy a táty Honzy? Vyberou si oni svého potencionálního partnera, nebo skončí jako Jan s Jarmilou? Dívejte se už dnes večer od 21:20 na TV Prima na reality show Hledá se táta a máma.

Fotogalerie
10 fotografií