S majitelem kasina a také dobrým kamarádem Leoše Mareše Iveta podle informací Blesku posledních pár týdnů randí. Modelka sice tvrdí, že je po rozpadu osmiletého vztahu s Radovanem Hynkem (37) sama, ale tomu se u atraktivní blondýnky dalo věřit jen těžko.

Pár společně přijel Vítovým Volkswagenem Tuareg do zlínského kasina na poker a ještě předtím než společně vkročili do kasina, Vít se v autě za pomoci Ivety rychle převlékl z kraťasů do dlouhých kalhot. Jediné, s čím mu Iveta nepomohla byl poklopec, který si zapínal až před autem. O tom, že to mezi Lutovskou a Vítem jiskří nemůže být pochyb, jejich blažené výrazy ve tvářích mluvily za vše.

Iveta Lutovská se s movitým podnikatelem seznámila před několika měsíci na pokeru, který je jejich společnou vášní. „Ano, známe se spolu z pokerových turnajů, kterých jsem tváří,“ přiznala Lutovská a na tom, že je Blesk společně zastihl, nevidí nic špatného.

„To nic neznamená, že jsme spolu přijeli jedním autem, i více lidí tak přijelo,“ vysvětlovala Blesku Iveta, proč do zlínského kasina přijela společně s Vítem jeho luxusním vozem. A se stejnou kamennou tváří, kterou nasazuje u pokerového stolu, Blesku tvrdila, že mezi ní a Vítem panuje pouze přátelský vztah. „Jsme kamarádi, rozumíme si, ale to je všechno,“ uzavřela.

Fotogalerie
5 fotografií