Teď se za to sám stydí! „Řekl jsem Ivetě, že bez ní nebudu žít. Já byl ale z krize úplně hotovej, celý týden jsem se jen opíjel,“ přiznal včera Blesku Radovan, se kterým po tomto incidentu Lutovská přestala naprosto komunikovat. A tak pár dní nato už Radovan kupoval kytici růží a velkého plyšového medvěda.

Ale o tohle usmiřování už Lutovská ani náhodou nestála. V těchto dnech zřejmě přemýšlí, jak Radovanovi šetrně sdělit, že její srdce už patří jinému. Podle informací Blesku ve středu odletěla se svým novým nápadníkem Jaroslavem Vítem (31), na romantickou dovolenou do Benátek.

"Podělal jsem to!"

„Já o tom vím, Iveta byla z toho vyděšená a znechucená zároveň. Tohle se prostě nedělá,“ přiznala Blesku jedna z kamarádek Lutovské. Právě vyhrožování, že si něco udělá, pokud ho Iveta opustí, bylo pro modelku jasné znamení, že ze vztahu musí rychle pryč. „Podělal jsem to,“ připustil Blesku Radovan.

Až příliš pozdě mu došlo, že cesta zpátky není. Ivetě vadilo, že vztah, který ve většině případů končí svatbou nebo přinejmenším společným bydlením, se nikam neposouval. „Iveta mě pořád přemlouvala, ať se za ní konečně nastěhuji do Prahy, a já nechtěl. Dokonce začala mluvit o dětech, o kterých jsem se nechtěl bavit už vůbec,“ přiznal Blesku Radovan.

Lutovská mu šanci nedala

„Jednoho dne jsem se probudil a všude po bytě jsem viděl Ivetiny věci. Věděl jsem, že jsem to všechno pokazil,“ vysvětlil Radovan Blesku důvody, které ho dohnaly k dalšímu gestu – přijet za Ivetou s plyšovým medvědem a kyticí. Modelka, která ale našla útěchu u podnikatele a kamaráda Leoše Mareše, Jaroslava Víta , mu už další šanci nedala.

Fotogalerie
1 fotografie