Na rozdíl od Leoše, který svůj dvouletý vztah s milenkou Gábinou Dvořákovou (22) tají, dokázala Monika na přímý dotaz Blesku lásku přiznat. A nový partner také Marešovou změnil. Ze zoufalé podváděné manželky se opět stala žena, která stojí pevně na nohou. A je šťastná!

Rodinný stereotyp

Jak se takový manželčin obrat líbí Leošovi, dal moderátor najevo v rozhovoru pro časopis Elle. Jako by nedokázal přenést přes srdce, že i jeho žena našla lásku, rozhodl se zaútočit přímo na podstatu jejich manželství.

„Ten hrozící stereotyp rodinného života mě asi vyděsil, a tak jsem před ním utekl ještě předtím, než nastal,“ přiznal Mareš. „Života si chci užívat na sto procent, ke štěstí potřebuji novou výzvu a další risk,“ hodnotil svůj bohémský život Mareš.

"Leoš dosáhl všeho, a to moc rychle"

Monika Marešová se i s dětmi Jakubem (4) a Matějem (9 měsíců) přes smutné období přenesla. „Je to od něj neuvěřitelně sobecké,“ reagovala Marešová.

„Leoš dosáhl všeho, a to moc rychle. Pak si člověk nedokáže vážit věcí a šťastný být asi taky nemůže. Ale tohle všechno si měl uvědomit dřív, než si založil větší rodinu,“ vzkázala Leošovi Monika, která je ráda, že oba mají svoje životy. A své nové partnery…

Fotogalerie
1 fotografie