Zpěvačka dokonce znovu získala lesklé a pevné vlasy. „Já se nově cítím i duševně. Usnu bez prášků na spaní a mám pořád optimistickou náladu,“ svěřila Blesku zpěvačka.

Těším se až zmlátím Artura
Iveta se po aromatické masáži oddávala snění. Problémy zmizely, zpěvačka je zase šťastná a těší se, až znovu vyprodá sál.
Autor: Martin Wolf

Bratislavské studio zdraví a krásy Medical Beauty udělalo divy. A Iveta si toho velmi váží. „Vím, že mě tam můj cvičitel David Zeman zachránil za pět minut dvanáct. Nastartoval ve mně neuvěřitelný potenciál a já budu ve cvičení pokračovat.

Už jsem si objednala čtyřikrát týdně pravidelný trénink u Karla Tuháčka,“ prozradila Iveta s tím, že si v Praze zaplatila i hodiny kickboxu, který se na Slovensku naučila. „Nejdřív se zdráhala, potom ale pochopila, že je pro tělo prospěšný a začal ji bavit,“ svěřil David Zeman, majitel kliniky. Iveta se dokonce těší, že porazí svého syna Artura, který dělá kickbox už 3 roky.

Beru hodiny zpěvu

Jinak zpěvačka trvá stále na tom, že má pěvecké prázdniny. Před veřejnost chce předstoupit až 22. prosince, kdy proběhne v pražské Lucerně jediný její koncert v roce 2010. „Musím na sobě ale ještě hodně makat. Zařídila jsem si hodiny s profesorkou zpěvu, které budu mít každý týden.

K tomu budu nacvičovat choreografi i tanečních vystoupení,“ prozradila zpěvačka, která chce v zimě v Lucerně předvést bombastickou show zpěvu a tance. „Dokážu to. Mám v sobě tolik energie a hlavně chuti, že ten sál musím zbořit,“ rozhodla se Iveta.

Fotogalerie
7 fotografií