A přijdou se na něj podívat i fanynky z těch nejvyšších kruhů: Livia Klausová (66), Dagmar Havlová (57) a Dana Fischerová (61). A samozřejmě i Michal David (49), který má s Eltonem domluveno i podání ruky a prohození pár slov.

Fotogalerie
1 fotografie

„ To bude ten nejkrásnější dárek k mým nadcházejícím padesátinám a vůbec nejkrásnější dárek, který jsem kdy od koho dostal. Je to bomba. Elton je můj vzor. Sleduju každý jeho prst na klávesách. Jsem v transu,“ jásá David z dnešního večera. Jak Blesk zjistil, nositel Řádu britského impéria, sir Elton Hercules John, přiletí v rámci celosvětového turné vlastním speciálem těsně před koncertem a na pódium vstoupí před 15 tisíc lidí bez jediné zkoušky.

V Praze nemá žádné ubytování, protože pár minut po koncertě se už bude opět vznášet ve vzduchu, aby dorazil včas na svoji příští štaci do Bukurešti. Jeho doprovodný tým do Prahy dorazí dnes ráno se 7 trucky, 5 autobusy, doprovodný personál čítá kolem 40 lidí a Elton má největší požadavky na vybavení šaten. Není divu. Homosexuál Elton proslul nejenom ztřeštěnou róbou, ale i bizarními parukami nebo brýlemi se stěrači. A všeho musí mít plné kufry. John má pověst jednoho z největších hitmakerů všech dob. „Hit složím za hodinu,“ chlubí se také zpěvák, který má na svém kontě i nejprodávanější singl všech dob. Píseň Candle In The Wind, jíž truchlil za tragicky zesnulou princeznu Dianu, předvede také Praze.

O2 arena bude mít po Eltonově koncertě hodně práce. V šatnách totiž zpěvák požaduje i různobarevné květiny a bytelný nábytek. V pátek ale už musí být zase všechno prázdné. Aréna bude totiž patřit už dalšímu velikánovi, Bobu Dylanovi.