Herečka je momentálně na mateřské dovolené s dcerou Rozárkou, přerušila tak natáčení seriálu Ordinace v Růžové zahradě, které ji zviditelnilo. Nejraději s manželem jezdí do Dánska, jelikož si tuto lokaci oblíbili při natáčení filmu Road movie, kde se oba seznámili.

Mít herce za partnera je na prd

První příležitost v herectví měla v šestnácti letech ve filmu Výchova dívek v Čechách a pak hrála ve filmu Pelíšky, kde měla slavnou scénu s noky. Na DAMU se ale nedostala. V pátek byla hostem v pořadu Jana Krause, Uvolněte se, prosím, kde se svěřila, jaké to je mít za partnera herce a v čem spočívala její brigáda letušky.

„Je to na prd mít za partnera herce. Když máme společnou práci a pak se ještě vidíme doma, to mi na tom bylo nepříjemné. Za manžela jsem si proto vzala režiséra, nejdříve jsme byli jen kamarádi, pak jsme se sblížili.“

Obsluhovala jsem kravaťáky

Kristýna půl roku pracovala jako letuška v malých letadlech. Kvůli výšce nemohla do těch velkých. „Po střední škole jsem to dělala jako brigádu, tátův kamarád mi to zařídil protože dělal stevarda. Obsluhovala jsem byznysmeny, „kravaťáky“, většinou to byli ředitelé velkých společností, kteří jezdili na schůzky a jednání,“ svěřila se herečka.

Celá její práce spočívala v podávání občerstvení. Kristýna měla na starost, aby měli vše po ruce. Zpátky létala Kristýna s piloty sama. „Dva piloti a já jsme se pak vraceli sami, to byla docela dobrá brigáda. Nevýhoda byla jen, že jsem musela brzo vstávat - třeba ve čtyři hodiny, protože museli být někde v sedm hodin na jednání. Jednou jsem se zdržela na toaletě a byl z toho hrozný průser,“ dodala herečka.