Neustálé tiky, nervózní poposedávání, skákání do řeči a afektovaná gestikulace. Tak se prezentovala v pátek večer Pergnerová u Jana Krause. Uvolněně nepůsobila, spíš připomínala napnutou šponu, která může kdykoliv prasknout. Jindy sebejistý Kraus několikrát během rozhovoru znejistěl. Když mu Tereza například tvrdila, že "muži práší", byl Kraus pořádně vyveden z míry. Co tím Pergnerová myslela? Muži prý po sobě zanechávají prach a ženy pak nastupují, aby tento prach čistily. Navíc Tereza přidala šokující historku, že její devítiletý syn Samuel ji poprosil, ať mu koupí erotický časopis...

Co je s Terezou?

Mnozí televizní diváci nabyli v pátek dojmu, že s Terezou není vše v pořádku. Vrátila se k drogám? To byla otázka, která napadla spoustu lidí. Zavolali jsme tedy Tereze, abychom zjistili, co za jejím prapodivným chováním vězí. Telefon zvedl její přítel Jiří Chlebeček: "Tereza se vám nyní věnovat nemůže, je na antibiotikách. A jestli se jí chcete zeptat, jak se cítila u Krause, tak vám řeknu, že na antibiotikách byla už v pátek," řekl Blesk.cz Chlebeček s tím, že Tereza je nachlazená. Zdravotní stav tedy vysvětluje její chování a škarohlídům, kteří tvrdili, že Tereza je zpět "na drogách", tedy "spadla čelist".

Fotogalerie
4 fotografie

Chce vlastní pořad

Že Tereza ještě nepatří do starého moderátorského železa, dokázala i během udílení hudebních cen Anděl 2010. Tam ovládla pódium a na její výkon se snášely pozitivní kritiky. V pořadu Uvolněte se, prosím pak Tereza prozradila, že by ji do budoucna lákal vlastní televizní pořad. "Chtěl bych hledat pravdu," řekla máma dvou dětí Krausovi. Uvidíme tedy, kdy a v jaké show Pergnerovou opět spatříme.

Uvolněte se, prosím s Pergnerovou najdete ZDE!