Seriálový primář Frynta, který se dvakrát týdně objevuje v televizi v populárním seriálu Ordinace v růžové zahradě má od včerejška novou blonďatou snachu Míšu. Šťastného syn Jan s Michaelou žije už déle jak rok. Bydlí v Brně a ještě s psíkem sdílejí jednu domácnost.

Není divu, že Jan Šťastný ml. svému otci svatbu zatajil. Hvězda Ordinace by mohla mít při nejmenším dva důvody, proč být proti svatbě. Blesk.cz zjistil, že Michaela Kuklínková se v sobotu v Blansku vdala už podruhé. Což na její věk není rozhodně málo! Takže zatímco Honzovi přátelé nad rychle oznámenou svatbou jen nevěřícně kroutili hlavou, ti Míšini zprávu komentovali o poznání zkušeněji. „Tak ať vám to aspoň chvíli vydrží,“ okomentoval novinku na nevěstině facebookovém profilu jeden z jejích kamarádů. Tohle s přáním lásky na celý život nemá rozhodně nic společného….

Asi si Jan Šťastný pro svého syna představoval jinou partnerku. Junior, který v Brně navštěvuje prestižní mezinárodní školu a za pár týdnů bude skládat maturitu, si vzal dívku se základním vzděláním. „Nemá dodělanou střední školu,“ řekl Blesk.cz známý novomanželů.

Samozřejmě, láska si nevybírá. Dost věcí ovšem nahrává tomu, že šlo ze strany Jana Šťastného ml. vůči jeho otci o truc podnik. Ani svatební noc zřejmě totiž neproběhla tak, jak se patří...  "Nemůžu spát, chrápe nám tu pes," napsala Míša na svůj facebookový profil kolem půl třetí ráno. Místo toho, aby se tulila k novomanželovi, raději brouzdala internetem.


EXKLUZIVNĚ: V pondělním Blesku čtěte: Skandální odhalení! Kdo je Michaela Kuklínková?

Fotogalerie
5 fotografií