Jeho manželkou se stala modelka Míša Kuklínková-Šťastná (21), se kterou žije Honza už rok. „Táta mně těsně před obřadem volal. Zalhal jsem mu, že jsem v práci,“ přiznal Jan Šťastný junior. Podařilo se mu tak napsat bravurní scénář, který musí závidět i tvůrci Ordinace v růžové zahradě, kde jeho táta hraje.

Otce Šťastného by ani v tom nejfantastičtějším snu nenapadlo, že se jeho syn ožení. A když se den před svatbou na synovu svatbu optala hercova kamarádka, Šťastný se nemohl smíchy udržet.

Novomanželé, svědci a pes

Jan s Míšou se hned napoprvé shodli na tom, že si řeknou své Ano bez požehnání rodičů. Nechtělo se jim nikomu nic vysvětlovat a už vůbec ne poslouchat případné námitky, že jsou příliš mladí. Novomanželé se rozhodli pro manželství před třemi měsíci, a přestože spolu žijí v Brně, volili místní úřad v Blansku. „To je přece krásně anonymní místo,“ libuje si hercův syn, jehož svatby se zúčastnilo jen osm kamarádů a jeden psík.

„Potřebné papíry jsme zařizovali tři dni před svatbou a já s klukama zapil svobodu v nočním brněnském baru Denisa den před obřadem a kupodivu mi není vůbec špatně,“ svěřil ženich Jan.

Novomanželé si vyměnili snubní prstýnky z chirurgické oceli s brilianty, které prý vůbec nebyly levné. Přestože Honza ještě studuje střední školu, přijde si prý na pěkné peníze, protože provozuje soukromé bankovnictví. „Rodiče se nemusí bát, že bychom strádali. Uživil bych celou početnou rodinu,“ pyšní se hercův syn, který svatbou určitě šokuje i matku Lenku, se kterou je Šťastný ještě stále v rozvodovém řízení. „Myslím, že tím neublížím ani jednomu z rodičů. Jenom se budou trochu divit,“ uzavřel ženich Jan.

Fotogalerie
5 fotografií