Známý tanečník Chlopčík, který jako porotce působil i v české StarDance, ve svých hodnoceních Krainovou vůbec nešetří. Pravidelně je k ní ze všech porotců úplně nejkritičtější. Tentokrát to už Simona nedokázala překousnout a v interviwe pro Čas.sk na Chlopčíka jedovatě zaútočila.

"Je to absolutně neobjektivní pán, který neměl v této porotě vůbec sedět, nevím, na co si tu hraje," začala ostrá Krainová.

"Pán Chlopčík není natolik silná osobnost, aby se mi postavil, protože vždy někam uteče, přesně tak, jak krysy," nasadila korunku své nenávisti vůči kritickému porotci.

Porotce bez mozku!

Simona se také rozohnila nad tím, jaké bodové rozdíly panují mezi jednotlivými tanečními páry. Přijde jí to nespravedlivé. Rozhodně si však nemyslí, že je vůči ostatním v nevýhodě nebo něčím ublížená.

"Nejsem přecitlivělá, je to soutěž a já jdu do toho naplno, ale dnes se mě skutečně dotklo, že někdo si dovolil oznámkovat Patricii Vittekovou stejně jako Nelu Pociskovou. Nela tancovala famózně a tanečně je nad námi všemi. Nechci, aby to teď vyznělo jako nějaký osobní útok vůči Patricii, protože ji mám velmi ráda, ale každý přece viděl, že její tanec se s Neliným nedal srovnat, "vysvětlovala rozhořčeně modelka.

"V tomto případě porota pochybila a přehnala to a myslím si, že by měl konkrétně pan Chlopčík začít používat mozek," pokračovala v útocích Krainová. Na otázku, zda si tento dlouhotrvající konflikt s panem Chlopčíkem vydiskutovala, se jen usmála a pokračovala v tvrdé kritice.

 

Fotogalerie
2 fotografie

zdroj: čas.sk