Pro Ewu to byl zvláštní večer, stále totiž prožívá i smutné okamžiky kvůli tragédii v Polsku. Smrt prezidenta Kaczýnského Ewu velmi zasáhla i proto, že měla tu možnost a čest se s ním setkat osobně. "Probrečela jsem dva dny i dneska držím smutek, jsem celá v černém, dokonce jsem chtěla jet zítra na pohřeb, ale bohužel mám nějaké vystoupení, takže to nejde, ale duchem jsem tam," svěřila se Blesk.cz Ewa.

Fanoušky má v Polsku

Ewa se také zmínila, že má má možná více fanoušků v Polsku a dokonce tam posbírala i více cen, než v Česku. Také ji mrzí, že hudební ceny v Polsku, které se měly konat v pátek, byly kvůli státnímu smutku odloženy.

"Tak je pravda, že mám v Polsku možná trochu víc fanoušků, protože je tam více obyvatel, rozhodně to není tak, že by mě poslouchaly jen malé holčičky, mám i dospělé fandy," řekla s úsměvem Ewa Blesk.cz

Zestárla jsem

I přes svůj mladý věk zůstává Ewa stále stejná a sláva jí rozhodně nestoupá do hlavy, jen si připadá, že nějak rychleji dospěla. "Někdy si připadám fakt stará, začala jsem číst noviny, zajímat se o politiku," řekla Farna.

Ewa Farna svůj úspěch oslavila s rodiči a po skončení přímého přenosu se na párty dlouho nezdržela, protože musela druhý den brzy vstávat. "Anděla si určitě vystavím, třeba nad postel, vždy jsem dostávala ceny od fanoušků, teď mám konečně jednu od akademiků, takže si ji hrozně cením a jsem opravdu št'astná," uzavřela.

Fotogalerie
5 fotografií