Pražské Hard Rock Cafe slavilo své první narozeniny a pojalo to skutečně velkolepě. Oslavu odstartoval vyprodaný koncert slovenské skupiny IMT Smile, která si Prahu podmanila po pár tónech.

Fotogalerie
8 fotografií

„Moc se nám ten koncert líbil. Publikum bylo fantastické,“ pochvaloval si lídr kapely Ivan Tásler. Po koncertě došlo ke krájení narozeninového dortu, kterého se ujal Ondřej Hejma, Petr Janda a primátor Prahy Pavel Bém. Ten byl na narozeninách obzvláště rozjetý.

V Hard Rock Cafe lezl po horolezecké stěně a zvládl i flirtovat s přítomnými kráskami. Dominika Mesarošová mu dokonce v jeden moment začala ukazovat svůj rozkrok, ačkoliv hned vedle ní stál její italský přítel. „To byl jen takový vtip. Jinak já mám Hard Rock Cafe moc rád. Je to skvělý podnik ve skvělých prostorách,“ vysvětloval Bém.

Vedle něj z politiků dorazil ještě například europoslanec Edvard Kožušník se svou půvabnou španělskou manželkou. Hodně zvláštní setkání v Hard Rock Cafe zažila zpěvačka Olga Lounová. Potkala se tam se svým dlouholetým přítelem Marcusem Tranem, který od ní před časem odešel k Ewě Farne.

I když by se u nich daly očekávat vyhrocené emoce, své setkání ustáli velmi kultivovaně a dokonce spolu společensky konverzovali. To zpěvačka Markéta Poulíčková dorazila s tajemným přítelem, se kterým předvedli možná nejhlubší polibek v českém šoubyznyse.