Včera prožívala obrovský smutek, pohřbila totiž svou dlouholetou lásku. Mladého, krásného kluka Petra Č. (†25) z Chomutova. Ten si 1. dubna vzal život skokem z mostu. „Proč to udělal, nikdo neví,“ říká Nikol.

Co tedy bylo příčinou toho, že mladík skočil v černém oblečení z mostu v Chomutově? Kamarádi mluví o tom, že neunesl rozchod s Nikol… „Rozešla se s ním holka,“ potvrzoval to svému známému i otec Petra. Chvíli před tragédií otec vezl mladíka trolejbusem, jel ho zaparkovat do garáží dopravního podniku. Mladý muž ale místo toho, aby na tátu počkal, skočil z mostu.

„Chodili jsme spolu pět let. Já ten důvod jeho sebevraždy nejsem… Proč to udělal, nikdo neví,“ řekla k tomu Blesku Nikol.

Fotogalerie
1 fotografie

To, že byli spolu a že to občas skřípalo, potvrdila ale kráska už dříve. „Přítel pracuje ve Švýcarsku. Je to ale Čech,“ pochlubila se před třemi lety poté, co vyhrála Miss internet 2006. Už tehdy přiznala, že vztah na dálku je komplikovaný a přes internet se dokážou i pohádat. A nedávno se podle informací Blesku rozešli. Jestli právě proto Petr opravdu skočil…? Policisté zatím důvod sebevraždy neznají! „Motiv zjišťujeme,“ řekl chomutovský kriminalista.

Na pohřeb do Chomutova každopádně krásná blondýna přijela. S kamarádkami a žlutým taxi s pražskou poznávací značkou. „Je to jeho bývalá přítelkyně. Rozešli se nedávno,“ potvrdil na její adresu před smuteční síní kamarád sebevraha.

Video
Video se připravuje ...

Ve videu zářila, teď oplakává přítele Youtube.com

Bolest sbližuje a Moravcová, i když se držela ve skupince od rodičů a sourozenců mrtvého expřítele dál, s nimi komunikovala. Z pohřbu pak se všemi odjela na most, odkud mladík skočil. Ten se díky záplavě květin proměnil v pietní místo.