Když s rodiči Josef Karas emigroval do Kanady, začal pro něj nový život. Nové prostředí mu alespoň částečně pomohlo zapomenout na tragickou smrt bratra Michala (†7). Začal studovat na univerzitě v Americe, kde se později seznámil s Američankou Nicol (30).

S Nicol se měli brát

"Zamiloval jsem se a požádal Nicol o ruku, v roce 2007 jsme se měli brát," prozradil Blesk.cz Karas. Jenže osud tomu nepřál. Karas se totiž na čas kvůli desetiboji vrátil do Česka a chtěl závodit. Vztah na dálku přestával pomalu fungovat. Nicol se nechtěla odstěhovat do Čech, Karas se zase nechtěl vzdát desetiboje.

"Dostal jsem od Nicol ultimátum, buď za ní přijedu a vezmu si ji, nebo je po vztahu, prostě jsem dostal kopačky," svěřil se Blesk.cz Dlouho se ze skončeného vztahu vzpamatovával. "Přeci jen nežádám o ruku jen tak nějakou holku, myslel jsem to vážně, ale neklaplo to," uzavřel jednu etapu svého života Karas.

Fotogalerie
4 fotografie

Útěchu našel v náruči atletky

S druhou ženou svého života Monikou Táborskou (22) se seznámil při sportu, jak jinak. Oba dělají atletiku, Karas desetiboj a Táborská běh na 200 metrů. "S Monikou jsme už dlouho kamarádi a pak z toho vzniklo něco víc, jsme spolu, ale teď jak se kolem mě vše točí, po mém úspěchu v Mr. World nevím, jak to bude s námi dál," řekl Blesk.cz Karas.

Zatím se druhý nejkrásnější muž světa do žádného vážného vztahu nežene, Karas bydlí v bytě se svým psem. "Nechtěl bych se zatím nějak vázat, potřebuji být teď chvíli sám a ujasnit si, co budu dělat do budoucna, nejraději bych hrál v nějakém filmu nebo seriálu, herectví a zpěv mě hrozně baví," uzavřel Josef Karas.