„Jako bývalý sportovec si pojede léčit pohybový aparát,“ prozradila Blesku mluvčí seriálu Lucie Juráčková. Jak si Bařinka balí kufry, ale diváci na televizních obrazovkách neuvidí. „Bohužel se tyto scény již nestačily natočit. Vše tedy v průběhu vysvětlí jeho kolegové,“ dodala Juráčková.

Jakmile se zdravotní stav herce zlepší, vrátí se Bařinka znovu do seriálu. „Všichni mě ujišťovali, že na mě počkají, tak snad se tam ještě vejdu,“ vtipkoval před časem herec.

Navrátil o své rakovině mlčel

Ten však štábu trochu zamotal hlavu, neboť o operaci, která ho čeká, nikomu neřekl. „Normálně natáčel a dělal, že se nic neděje,“ shodli se kolegové, kteří doufají, že se herec co nejdříve vrátí.

Navrátil natáčel seriál Ulice až do poloviny února, kdy oznámil, že má rakovinu tlustého střeva. Podrobil se chemoterapii a když byl z nemocnice propuštěn, nezamířil domů, nýbrž do vily jeho bývalé manželky.Tam mu jeho bývalá žena s manželem poskytly celodenní péči, kterou herec potřeboval. Za jejich starost jim je Navrátil nesmírně vděčný.

Momentálně se herec Bořivoj Navrátil zotavuje z těžkého onemocnění ve svém vlastním bytě a doufá, že se co nejdříve zase vrátí k hereckému řemeslu.