Majitelka údajně nejkrásnějších ňader v Česku hrála roli Šárky ve hře Dívčí válka několik let. Jenže pak divadlo opustila. „Kubelková řekla, že chce hrát divadlo, který bude na vyšší úrovni, než to naše. Že prý něco více uměleckého. Tak jsem jí řekl, ať jde. Druhý den jsem jí pak viděl na nějaké reklamní akci, kde jí ani to moderování moc nešlo. A že by od té doby hrála něco jiného, něco více uměleckého, to jsem taky nezaznamenal,“ říká František Ringo Čech.

Fotogalerie
4 fotografie

„Mým plánem bylo roli Šárky obsadit nějakou sexbombou. Proto jí hrála Kubelková a Kateřina Kornová. Jenže teď už nemám v souboru ani jednu. Kornové totiž zakázal hrát s námi divadlo její žárlivý manžel. Přitom Káča u mě v souboru byla dvacet let. Teď nemá ani manžela a ani divadlo,“ popisuje prokletí role Šárky Ringo.

„Ale už mám vyhlédnutou náhradu. Taky je to velká kočka, ale neprozradím jméno,“ tvrdí svérázný principál. Tomu se do divadla vrátila jeho dlouholetá kamarádka Uršula Kluková.

„Uršula odešla, když si měla vybrat mezi mým divadlem a divadlem Pavla Trávníčka, kde měla představení ve stejném termínu. Vybrala si Trávníčka, takže logicky ode mne musela jít. Teď se ale vrátila a alternuje Báru Štěpánovou, která je teď kvůli golfu často mimo,“ tvrdí Čech.