Bílou rozhodnutí karlínského divadla zasáhlo. Nejen že přijde o milovanou roli, ale i o velké peníze. Je koproducentkou Carmen a kromě honoráře za představení má i procenta z celkového zisku.

„Carmen mi je vším,“ přiznala Bílá, která se zařekla, že do jiného muzikálu už nikdy nepůjde.V tom případě si ale Lucie už asi v muzikálu nikdy nezahraje. „Carmen neskončí. Lidé tleskají pokaždé vstoje a je plno. Chápu, že chtějí Ježíše, ale Carmen se určitě vrátí,“ neumí si představit konec svého muzikálu Bílá, která odehrála za rok a půl na 180 představení.

Karlínské divadlo je ale jiného názoru. S tím, že by po Ježíšovi nastoupila zase Carmen, nepočítá. „Carmen má úspěch, přivítá teď dvousettisícího diváka, na podzim ale končí. V plánu ji na příští rok nemáme,“ potvrzuje Matějovský. Podle informací Blesku by mohlo ke změně dojít jen v případě, že obnovený muzikál o Ježíšovi by byl pro Karlín propadák. Do té doby má Lucie Bílá smůlu. Kvůli smlouvě se její muzikál jinde než v Hudebním divadle Karlín hrát nemůže.

Fotogalerie
3 fotografie