Lil do sebe žaludeční likér po dvoudeckách a všechny roztančil svojí peckou Dávej, ber. „Sagi, ty ses z toho zpotil jako kůň,“ naváželi se do něj kolegové, když viděli jeho silně propocenou mikinu. ´Koláče´ v podpaží ale nebyly od potu. „Takhle jsem to triko koupil, stálo 14 tisíc,“ vysvětloval večírkový král. „Tenhle mejdan je opravdu jen výjimka,“ dušoval se Tofi.

„Snažím se být co nejvíc doma se svýma holkama. Být táta je paráda a Satine je úžasná, je celá já,“ rozplýval se na celé kolo Sagvan, který je v současné době doma obklopený jen ženami – přítelkyní Alenou, její dcerou Sárou a malou Satine. Přítomnost žen ale Tofimu nikdy nevadila. Navíc je nadšený i ze svého muzikálu, ke kterému napsal libreto. „Posbírali jsme partu outsiderů a vznikla z nich skvělá parta. Už nám je začali přetahovat do jiných projektů, ale skoro všichni odmítají,“ pochvaloval si.

Prozradil, že plánuje i pokračování muzikálu. „Uvažujeme o tom, že bychom ho realizovali tak za dva roky,“ potvrdil Blesku producent Michal Běloušek, který chce expandovat i na Slovensko. „V listopadu budeme vystupovat ve sportovních halách,“ upřesnil.

Fotogalerie
3 fotografie