„Cítím se výborně v práci i v soukromí,“ svěřil Blesku. I fyzicky je na tom po léčbě velmi dobře. Štolpa, jenž zatím vedl jen zájezdové divadlo, je ve svém rozhodnutí pozvednout Milénium, které mělo značné fi nanční problémy, odvážný. Dokonce se tam neplatilo ani hercům z muzikálu Kladivo na čarodějnice, mj. Jiřímu Zonygovi.

„Vedení je nové, vznikla fúze s Metropolitním divadlem. Jsou to lidé s nimiž už jsem dříve pracoval na komedii Sexmise a oslovili mě,“ řekl Blesku Štolpa. S finanční stránkou nebude mít nic společného. „Na mně bude ležet zodpovědnost za divadelní složku.

Štolpa dostal druhou šanci

Už 13. dubna máme premiéru rockové opery, bude se hrát i představení Nežárli, které jsem režíroval a účinkuji v něm,“ prozradil. „Vím, že je to v současné době trochu sázka do loterie,“ přiznává herec. Štolpa nyní žije hlavně divadlem a rodinou.

Přestal si stěžovat i na to, že mu expartnerka Markéta Plánková nechce půjčovat dceru Agátu. „Už to nebudu řešit přes média,“ tvrdí, ačkoli ještě před měsícem řekl Blesku, že synové viděli sestru jen na fotkách v novinách.