Šedesátnice Eliška Balzerová se svlékla kvůli svému novému filmu Ženy v pokušení a její fotografie, která se teď objevila i na titulní straně časopisu Reflex, způsobila velké pozdvižení. Balzerová na ní sedí na židli, nohama si kryje klín a rukama ňadra. To levé se jí však zcela schovat nepodařilo...

Není to však poprvé, kdy se populární herečka před kamerou ukázala v rouše Evině. V Kachyňových Zlatých úhořích se Balzerová před 30 lety odhalila ve slavné koupací scéně. Pro tuto roli dokonce ani neměla dublérku! V roce 1982 pak odvahu sebrala znovu. V televizní hře Ale je ženatý se ukázala pouze ve spodních kalhotkách.

Svlékla se Brejchová, Švandová i Jirásková

Slavná ´Brejška´ ve filmu Hrad z písku ukázala pomalu více než kdy předtím. Promočené přiléhavé body jí obepínalo celou postavu a zřetelně se pod ním rýsovala hereččina prsa. Kdo by si pomyslel, že se v 54 letech odváží téměř k tomu, co v roce 1970 předvedla v Ďábelských líbánkách. ´Nahoře bez´ se tehdy ukázala během koupání v řece a bylo to její první filmové odhalení.

V rovných padesáti se v Nejasné zprávě o konci světa úplně vysvlékla Jana Švandová, a to hned v několika scénách. Hvězda, která se jako první česká herečka odhalila v 90. letech pro Playboy, se ani před 12 lety rozhodně neměla za co stydět... A do stejné kategorie se v 52 letech zařadila i Jiřina Jirásková díky slavné koupací scéně ve filmu Sestřičky režiséra Kachyni.

Divoká Eliška Balzerová se odhalila v rovných 60 letech.
Autor: Roman Černý

Eliška Balzerová: Nahá v šedesáti!>>

Ve 48 letech, koncem loňského roku, v rouše Evině pro objektiv fotografa Jakuba Ludvíka pózovala zpěvačka Heidi Janků. Ta se i dnes může chlubit pevnými ňadry, o kterých s hrdostí prohlašuje, že jsou pravá. Heidi se pro focení vysvlékla teprve podruhé, po celých 19 letech!

Fotogalerie
13 fotografií

Eliška Balzerová se díky svému skandálnímu odhalení zařadila po bok takových zahraničních hvězd, jako jsou Sharon Stone nebo Cher. V rovných šedesáti se ve svém novém filmu Nějak se to komplikuje vysvlékla i Meryl Streep. S hercem Alekem Baldwinem se tu oddávají postelovým hrátkám a že už při tom nevypadají zrovna nejlépe, jim vůbec nevadí.

Sharon v korzetu, Cher v sexy kombinéze

Božská Sharon se loni v létě objevila nahoře bez na obálce časopisu Paris Match. V té době jí bylo 51 let a v latexovém korzetu snad byla ještě více sexy než před 17 lety ve filmu Základní instinkt.

Věk všech výše popsaných však překonává matadorka Cher. Ta si v 63 letech na koncertu v Las Vegas oblékla stejný kostým jako před rovnými 20 lety! Síťový obleček jí přitom skrýval pouze klín a bradavky. Kdyby přes něj neměla černou koženou bundu, vypadala by ´královna plastických operací´ opravdu jako nahá...