Hana Maciuchová (64): Odchází z Ulice odpočívat

183996:gallery:true:true

Uznávaná herečka, držitelka mnoha televizních a divadelních cen opouští nekonečný seriál Ulice.

Po slavných rolích lahůdkové Olinky ze Ženy za pultem, manželky primáře Blažeje z Nemocnice na kraji města, nebo Ančete z Krkonošských pohádek, se loučí po pěti letech i s rolí Miriam Hejlové. Cítí prý, že potřebuje nabrat nové síly a věnovat se i jiným projektům.

Pro Novu je to velká rána! Maciuchová je totiž jednou z největších hvězd seriálu (a také nejlépe placených, za jeden natáčecí den inkasuje až 20 tisíc korun!) Její role Miriam navíc patří k divácky nejoblíbenějším. Zděšení Novy  jen částečně zmírnil hereččin příslib, že se po čase do Ulice zase vrátí.

A co si bez ní počne její seriálový partner Rudolf Hrušínský, coby Vlastimil Pešek? Podle našich informací scénáristé vyřeší její odchod tak, že opustí Peška, ale nevrátí se ani ke svému zákonitému manželovi. Prostě odejde.

Soukromý život: Svoje soukromí si herečka přísně chrání, takže kolem jejího vtahu s vysokoškolským profesorem Karlem Pstružinou (69) je hodně otazníků. Po smrti svého manžela Jiřího Adamíry v roce 1993  žila několik let sama.

 


 

Alena Antalová (37): Místo Pojišťovny bude dál rodit

Alena Antalová vzala do divadla syna Honzíka, kterému je právě sedm měsíců
Autor: Tino Kratochvil

Známá herečka slovenského původu se v Česku proslavila jako květinářka Ludmila Horká, v Četnických humoreskách. Role Anny Krausové v Pojišťovně štěstí její popularitu ještě znásobila. S tímto seriálem se ovšem nyní loučí. A není to odchod úplně dobrovolný! Kvůli hereččiným těhotenstvím se musel už třikrát přepisovat scénář, výrazně se zvýšily již tak vysoké výrobní náklady.

V seriálu rodila jak na běžícím pásu a její seriálová postava tak nemohla projít patřičně dramatickým vývojem. Když dala najevo, že bude opět těhotná, dohodla se „dobrovolně“ s Novou, že už dál nebude v Pojišťovně pokračovat.

Jak vyřešili scénáristé její odchod? Jednoduše, nechali ji zemřít. Z jejího seriálového manžela Tomáše Krause (Miroslav Etzler) se tak stal vdovec, který bude hledat novou partnerku.

Soukromý život: V roce 2005 se vdala a s manželem, podnikatelem Josefem Juráčkem, už má tři děti – Alenku, Elenku a Honzu.

 


 

Roman Zach (37): Z Ordinace na Kliniku

Roman Zach
Autor: TV Nova

Do povědomí televizních diváků se pohledný herec dostal díky seriálům Hop nebo trop a Redakce. Jeho herecká hvězda naplno zazářila v první sérii Ordinace v růžové zahradě, kde se jako gynekolog dr. Šebek stal miláčkem divaček. Jeho to ale pořád táhlo k divadlu a tak ho scénáristé Ordinace na jeho vlastní žádost poslali z Kamenice do Prahy.

Roman Zach ovšem brzy zjistil, že angažmá na divadelních prknech mu složenky nezaplatí, takže vzdal zavděk nabídkou Primy, kde se objeví v seriálu Zázraky života na klinice asistované reprodukce.

Soukromý život:

Roman žije s přítelkyní Andreou se kterou má dvě děti, Prokopa (5) a Agátu (2).