„Teď je snad už vše v pořádku,“ řekla Vránová Blesku na dotaz, jak to s jejím zdravím vypadá. Podle hereččina okolí jedna z nejslavnější českých filmových princezen neskutečně trpěla.

I to je možná důvod, proč o svém zdraví nechce Vránová takřka vůbec hovořit. Před okolím filmová princezna Krasomila svoje zdravotní problémy dlouho tajila. Jak sama říká, neměla potřebu jimi nikoho zatěžovat.

Blesku se podařilo zjistit, že hlavní postava ze snad nejslavnější české pohádky Pyšná princezna pilně rehabilituje a hodlá se rozhodně co nejrychleji vrátit zpět na jeviště Divadla Ungelt. To potvrdil i šéf Milan Hein (61), který herečce usilovně držel palce a patřil k prvním návštěvníkům v nemocnici.

498952:gallery:true:true

„Alenka je opět v kondici, představení, v nichž hraje, už vracíme na repertoár a jsou zase dopředu vyprodaná,“ pochlubil se ředitel divadla Hein. „Už v březnu budou mít diváci Alenku zpátky,“ ujistil muž, který je nejen Aleniným principálem, ale taky blízkým přítelem.

Herečka se na něj může spolehnout stejně jako na dceru Markétu (51), kterou má s Vladimírem Rážem (†77). Ona a její děti se o Alenu Vránovou postarají, aby netahala nákupy a nemusela uklízet v bytě.

Operaci kyčle se v minulosti musel podrobit i Karel Gott, Jana Švandová a Radek Brzobohatý. Všichni se brzy vrátili do normálního života.