„Je to tragédie, zvlášť když v tom figurují děti,“ řekla Blesku Jaroslava Abrahamová, kterou manžel kvůli Jitce definitivně opustil. „Patří to k životu,“ vyjádřila se pro Blesk ke známosti se ženatým mužem Kocurová.

Jitka Kocurová, někdejší vicemiss a herečka z filmu Účastníci zájezdu, je v pátém měsíci těhotenství. Přiznává, že se znají zhruba rok. V té době oznámila svůj rozchod s fotbalistou Alešem Chvalovským. Tomáš Abraham, který pracuje jako jednatel firmy s domácími spotřebiči, podle ní v té době už s rodinou nežil.

„Když jsme se spolu seznámili, tak už se Tomáš rozváděl. Navíc jejich rozvod se vleče tak dlouho, že v tuhle chvíli nikdo neví, kdy bude konec,“ řekla Kocurová, která myslí jen na toužebně očekávané miminko. „Situace v partnerově rodině nám nebrání, abychom byli šťastní a veselí a radovali se z našeho broučka,“ svěřila se.

Fotogalerie
2 fotografie

Krize u Abrahamových nastala v době, kdy manžel kvůli podnikání pobýval více v Praze než v Brně, kde zanechal rodinu. Abraham uvádí, že od rodiny odešel kvůli neshodám. „Bylo to jeho rozhodnutí,“ řekla Blesku Jaroslava Abrahamová, která se snaží na manžela neházet špínu. „Už kvůli dcerám. Tatínka mají rády,“ upřesnila.

Drží se zpátky přesto, že všichni v jejím okolí vědí, že ji rozchod nezasáhl jen emocionálně, ale i finančně. „Tomáš jí vzal audinu, se kterou jezdila, a teď vozí holky takovým vozítkem,“ prozradil zdroj z blízkého okolí manželů. „To bych vůbec nerozebírala. V tuhle chvíli mě zajímá hlavně to, aby všechno zvládly dcery a my jsme měly konečně klid,“ uzavírá Abrahamová.