Ten rozdíl je skutečně patrný. Když porovnáte, jaký porost na hlavě měl Jan Kraus ve své talkshow Uvolněte se, prosím! v roce 2004, kdy se pořad začal vysílat, a nyní, je zřejmé, že teď toho má Kraus na lebce mnohem více.

Logicky se tak objevily spekulace, že moderátor podstoupil transplantaci vlasů. Podobnou, jaké se před časem podrobil například italský premiér Silvio Berlusconi.

„Nic takového. To jsou moje vlasy a můžu si jich nechat narůst, kolik budu chtít,“ odmítl zákrok lékařů Kraus. Ten tvrdí, že si prostě jen nechal narůst trochu delší vlasy, než měl před lety, a proto to prý může působit tak, že má na hlavě víc vlasů.

„Takhle podle fotografií to nedokážu říct. Může jít o transplantaci, ale také může být pravda to, co říká pan Kraus. Ale transplantace vlasů rozhodně není žádná ostuda. Je to jeden z nejoblíbenějších zákroků plastické chirurgie,“ řekl Blesk.cz renomovaný pražský plastický chirurg.

Fotogalerie
1 fotografie

„U Krause není důležité, co má na hlavě, ale co má v hlavě,“ vzkázal všem diskutujícím na internetu jeden z jeho fanoušků. A my s ním můžeme jen souhlasit.