I po roce, během kterého Blesk modelku několikrát přistihl s fotbalistou Tomášem Řepkou, Erbová tvrdí, že důvod, proč se s Bahenským rozvádí, je jinde.

Proč vám to se Zdeňkem nevydrželo?

Neříkám, že takhle to vidí i Zdeněk. Ale myslím si, že jeden z důvodů bylo to, že jsme si nastavili vysoké životní poměry. A hodně pracovali, abychom je udrželi. Najednou jsme se doma jen střídali u dcery a přišli o náš společný čas.

Takže v tom hrály roli peníze?

Skoro ve všem hrajou roli peníze. Já jsem byla vždycky ženská, která se o sebe chtěla postarat sama. Hrdost mi nedovolila, aby to bylo jinak. Ve třiceti letech jsem nechtěla vydělávat jako ve dvaceti. Proto jsem tolik pracovala. A taky by mi utrhlo srdce, kdybych měla své dceři něco odpírat.

Fotogalerie
1 fotografie

Zdeněk je o pár let mladší. Myslíte si, že jeho věk měl taky vliv na krach manželství?

Během mého těhotenství hrál Jirka v zámoří. Když se vrátil, nečekala na něj pouze přítelkyně, ale i dvouměsíční dítě, které vyžadovalo povinnosti.

Takže už od té doby jste měli problémy?

To ne. Všechno se začalo sypat až minulý rok. Zdeněk hrál v Litvínově a moc se mu nedařilo. Pak ta mediální kauza kvůli Řepkovi. Všechno se to nabalovalo jak koule a pak to bouchlo.

A jak to tedy s Tomášem Řepkou bylo?

Jsme pouze přátelé. A víc to opravdu nebudu komentovat. Myslím si, že už i paní Řepková je z toho unavená.

To všechno vedlo k rozhodnutí se rozvést?

Ano, třetího prosince jsem podala žádost. Dcerka bude v mé péči. Myslím si, že oba chceme, aby vše proběhlo v klidu a hladce. Rozvedeme se dohodou. Nechceme žádné tahanice.

Jak to vnímá Viktorka?

Dcerce budou čtyři roky. Až bude větší, tak jí to společně vysvětlíme. Teď si myslí, že tatínek s námi nebydlí kvůli hokeji.

Jak často Viktorka tátu vidí?

Ona miluje hokej. Takže normálně chodíme na všechny zápasy a tréninky. Jirka si ji bere i na víkendy. Nikdy bych mu v kontaktu s dcerou nebránila.

Věříte, že se dáte ještě dohromady?

To netuším. V poslední době je můj život tak nevyzpytatelný, že nevím, co bude zítra.

 


Omluva pro manžela

„Jsem si vědoma svých špatných kroků i toho, co jsi musel poslední měsíce absolvovat. Pevně věřím, že i jako rozvedení zůstaneme přátelé a oporou jeden druhému. A dobrými rodiči naší dcery Viktorky.“