Jasnou českou jedničkou je v tomto ohledu Dušan Kunovský (38). Urostlý majitel developerské společnosti Central Group disponuje majetkem odhadovaným na nejméně deset miliard korun.

Dušan Kunovský (38): Majitel developerského giganta Central Group
Autor: Central Group, a.s.

Jezdí v Porsche Carrera, vlastní luxusní byt na Vyšehradě. Jenže místo veselky zatím Kunovského zajímají spíše velká cestovatelská dobrodružství. Leze po světových velehorách, pěšky došel na jižní pól, závodil na rallye Dakar. „Líbí se mi blondýnky,“ přiznává Kunovský s potměšilým úsměvem. Možná i proto jeho firma koupila Miss ČR a prezidentkou jmenoval Miss World Táňu Kuchařovou. Ta se proto často objevuje v jeho přítomnosti, dokonce ho letos doprovázela na Rallye Dakar. „S Dušanem jsme jen kamarádi,“ vyvrací spekulace Kuchařová.

Vlastní Rolls Royce, Bentley, byt za téměř čtyři miliony, na účtu má pět a půl milionu a před sebou velkou politickou kariéru. To je náměstek pražského primátora Pavla Béma Milan Richter.

Milan Richter
Autor: Blesk - Ladislav Křivan

„Můj majetek nepochází z politiky. Naše rodina vlastní prosperující Salon Richter,“ vysvětluje své poměry Richter. Za sebou má dvouletý vztah s Miss World Táňou Kuchařovou. Ten ale před několika měsíci skončil, a tak je mezi nezadanými ženami náměstek pražského primátora doslova lovnou zvěří. A jelikož se společnosti krásných slečen Richter vůbec nebrání, je jen otázkou času, kdy si tohoto vyhlášeného elegána některá z dam získá.

Hokejem si v Rusku vydělá téměř sto milionů korun. A dlouho se zdálo, že tenhle pohádkový příjem bude spadat do společné rodinné kasičky s modelkou Simonou Krainovou. Jenže Jiří Hudler se nechal načapat ve společnosti lehkých dam, a tak je od léta single. „Nikoho nehledám. Ale když se něco zajímavého objeví, tak se ničemu nebráním,“ přiznal před časem Hudler, který hokejové miliony vyrábí v Moskvě.

Jiří Hudler v Moskvě. Vlevo stojí fotbalista Tomáš Necid.
Autor: Sport Miroslav Horák

Pokud mu forma vydrží, mohl by si za celou svou kariéru vydělat více než miliardu korun. A to je pro spousty vdavekchtivých dam přímo pohádka. Navíc má Jiří pověst vyhlášeného milovníka, kterému v lásce nejsou cizí žádné experimenty. Děvčata, jak dlouho necháte tenhle úlovek volně běhat po světě?

Fotogalerie
2 fotografie