Vyhrají čeští hokejisté olympijskou medaili, překoná nová strana TOP09 ve volbách komunisty a rozvede se Iveta Bartošová do jara s Jiřím Pomeje?

Vystřídá Agáta Hanychová tři partnery?

465460:gallery:true:true

Zatímco normální lidé počítají délku jednoho vážného vztahu na léta, modelka Agáta Hanychová jen na měsíce. Během jednoho roku tak novinové titulky hned několikrát oznamují: „Agáta Hanychová ukázala nového přítele.“ V samotných článcích pak modelka čtenářům oznámí, že takhle zamilovaná ještě nebyla. Kolik »životních lásek« bude mít Agáta letos? Blesk tipuje tři.

Pravděpodobnost podle Blesku: 60%

Předčí strana TOP 09 ve volbách komunisty?

465462:gallery:true:true

Beztak to ale nebude stačit k tomu, aby pravice měla ve sněmovně mnohem větší zastoupení než levice. Strany se tak i nadále budou mezi sebou hádat a vládě se povede jen těžko prosadit důležité reformy.

Pravděpodobnost podle Blesku: 50%

Získají čeští hokejisté olympijskou medaili?

465458:gallery:true:true

Blíží se zimní olympijské hry, které se odehrají v kanadském Vancouveru. A největší očekávání vzbuzuje český hokejový tým podpořený hvězdným Jaromírem Jágrem. Pokud hokejisté nepřivezou alespoň bronzovou medaili, bude to pro Čechy zklamání.

Pravděpodobnost podle Blesku: 50%

Poroste státní dluh?

Podle studie Institutu rozvoje podnikání při VŠE stoupne letos státní dluh až na 1,5 bilionu korun a dosáhne 40 procent HDP. Přitom ještě loni v září Česká republika dlužila 1,168 bilionu. Dluh státu tedy roste raketovým tempem a v budoucnosti může způsobit České republice vážné problémy. Politici ho ale příliš neřeší a raději se mezi sebou hádají o koryta.

Pravděpodobnost podle Blesku: 99%

Vezmou se Machálková a Šípek?

465461:gallery:true:true

Podle posledních zpráv se architekt Bořek Šípek a zpěvačka Leona Machálková mají po půl roce od odloučení kvůli Šípkově nevěře čím dál víc k sobě. Kamarádi architekta dokonce mluví o tom, že to skončí svatbou, kterou by mohl přinést rok 2010. Jiné zdroje tvrdí, že mu Machálková nevěru nikdy neodpustí.

Pravděpodobnost podle Blesku: 30%

Bude viset Paroubek na každém rohu?

456998:gallery:true:true

Už je to ohraná písnička. Před každými volbami se na většině billboardů objeví politici snad ze všech stran a slibují i modré z nebe. Byl to ale nejčastěji Jiří Paroubek, který se vždy usmíval na lidi snad z každého rohu a se svou ČSSD sliboval nesplnitelné. Před letošními volbami tomu určitě nebude jinak.

Pravděpodobnost podle Blesku: 99%

Rozvedou se Bartošová a Pomeje?


I když by si to mnoho lidí jistě přálo, dvojice Iveta Bartošová a Jiří Pomeje se ze stránek novin jen tak nevypaří. Bude totiž zajímavé sledovat jejich rozvodové řízení a Jiřího zoufalé pokusy dostat Ivetu zpátky k sobě.

Pravděpodobnost podle Blesku: 60%

Nezapadne Chodúr jako většina vítězů?

465457:gallery:true:true

Nová SuperStar Martin Chodúr vyhrál v anketě Český slavík v kategorii Objev roku. Fanoušci si ho oblíbili ještě předtím, než vůbec něco dokázal. Letos Martin vydá desku a určitě se bude skvěle prodávat, zpěvák má totiž fanoušky napříč všemi generacemi. Dá se také předpokládat, že se v letošním Českém slavíkovi umístí na druhém či třetím místě. Prvního Karla Gotta ale asi jen tak neohrozí.

Pravděpodobnost podle Blesku: 70%

Způsobí Topolánek další skandál?

465459:gallery:true:true

Může proběhnout celý jeden rok bez toho, aniž by Mirek Topolánek způsobil skandál? Podle Nedělního Blesku ne. Co má šéf ODS ještě schovaného v rukávu po zvednutých prostředníčcích, boxerských úderech fotografům a odhalené ztopořené chloubě, je však zatím ve hvězdách.

Pravděpodobnost podle Blesku: 90%