Petr Vlasák, který se vedla vztahů s Darou Rolins a Kateřinou Průšovou proslavil tím, že mu patří oděvní impérium Styx, dorazil na křest sexy kalendáře One Day společnosti Automyčka Express.

Fotogalerie
6 fotografií

„To víte, jak jsou někde krásné ženy, tak tam nemohu chybět,“ smál se Vlasák, který si náramně užívá, že se před časem vlastně podruhé narodil. Vlasákovi totiž našli zhoubný nádor na mozku a jeho šanci na přežití tehdy lékaři počítali v jednotkách procent.

„Nemoc už jsme snad porazil. Ale riziko, že se vrátí, tu bude prostě vždycky,“ říká smířeně úspěšný podnikatel. Tomu v boji se zákeřnou nemocí nejvíce pomohla jeho snoubenka Gábina. „Bez Gabči bych to prostě nezvládl,“ říká Vlasák, který tak už po krásných dívkách kvůli své snoubence pouze kouká. „Ono to koukání je někdy lepší,“ s úsměvem dodal.

Samotný kalendář pak spolu s majitelem Automyšky Express Richardem Kettnerem pokřtil i moderátor Mirek Šimůnek a modelka Lucie Vaclachová, která je hlavní hvězdou kalendáře.

„Ten kalendář se letos moc povedl a tak bych chtěl všem, kdo se na tom podíleli co nejvíce poděkovat. Především pak fotografovi Martinu Kinkalovi a Studiu 55,“ pronesl před politím kalendáře sektem Šimůnek, kterého očividně přítomnost tolika krásných žen pořádně znervózňovala. „A vy se mi divíte?“ s úsměvem řekl úspěšný moderátor.