Členové stále populárnější kapely Walda Gang ukázali před Vánoci své dobré srdce. „Vzdali jsme se několika našich honorářů a za ně jsme koupili dětem z dětského domova v Klánovicích osm horských kol,“ vysvětlil člen Walda Gangu Milan Sekretář.

Fotogalerie
5 fotografií

Samotné předání jízdních kol v dětském domově proběhlo ve velmi dojemné atmosféře. „Děti na ty kola nevěřícně koukali a dlouho jim trvalo, než pochopili, že jsme na nich nepřijeli, ale že jim je dáváme,“ popsal Sekretář.

A protože Walda Gang má ve svém repertoáru několik osvědčených hitů, které znali i děti z dětského domova v Klánovicích, skončilo celé předávání společným zpěvem. „Víte, Walda Gang dělá hudbu hlavně pro radost. A když jsme viděli, jakou radost kola, které jsme nakoupili za naše honoráře, udělaly těm dětem, tak už tím prostě dostalo naše muzicírování pořádný smysl,“ uzavřel celé předávání zpěvák Walda Gandu Vláďa Šafránek.

Ten tak nakonec, navzdory svému démonickému zjevu, budil v dětech výbuchy smíchu než hrůzu. „Už jsme i těm dětem pro smích,“ dodal Šafránek smířeně.