U Kerndlové boduje Dara

 

418280:gallery:true:true

 


Zpěvačka Tereza Kerndlová by post nejúspěšnější zpěvačky přála své slovenské kolegyni. „Mně by se líbilo, kdyby v kategorii žen vyhrála Dara Rolins. Je mi výběrem písní a svým stylem asi nejvíce podobná. Její hudba se mi moc líbí. U mužů nemohu snad ani říct jiné jméno, než Karel Gott,“ řekla Blesku Kerndlová.

Kalivodová má jasno. Slavicí bude Ewa Farná

 

273665:gallery:true:true

 


Jasnou favoritkou pro operní pěvkyni Andreu Kalivodovou je mladičká zpěvačka Ewa Farná. „Je to takové nádherné sluníčko. Člověku se hned zlepší nálada, když ji vidí a taky má na svůj věk úžasný hlas,“ pochválila Farnou pěvkyně. „Slavíka si určitě odnese Karel Gott. A já jsem ráda, moc mu to přeju,“

Martina Pártlová chce Chodúra

 

martina Pártlová
Autor: Martin Mithofer

 


Finalistka z X faktoru Martina Pártlová by na slavících ráda viděla i favorita Česko – Slovenské Superstar Martina Chodúra. „On už to sice nestihne, ale je to velká škoda. Přála bych to Jiřímu Zonygovi, ale je jasné, že slavíka si odnese Karel Gott a na třetím místě si myslím, že skončí Daniel Hůlka,“prozradila své tipy Pártlová.

Dalibor Janda fandí Lucii Vondráčkové

 

Dalibor Janda to v Lucerně pořádně rozjel
Autor: Jiří Černohorský


Trojnásobný zlatý slavík Dalibor Janda přeje zlatého slavíka Lucii Vondráčkové. „Lucka je mladá krev. Myslím si, že je velice příjemná a nemá žádné hvězdné manýry. Je pořád skromná a velmi pracovitá. Určitě by si ho zasloužila.“ Na otázku zda má sám zpěvák zálusk na slavíka odpověděl. „Zlatý slavík bude určitě Karel Gott.. Já ho získal třikrát a jsem moc rád. Teď na něj ale nepomýšlím,“ přiznal Blesku Janda.